Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    What Remains of Edith Finch:

    Még akkor adtam a könyvtáramhoz, amikor PS Plus-ba adták, ki is próbáltam, de valamiért letöröltem, és csak most jutott eszembe, hogy ismét elővegyem.
    És milyen jól tettem! Nem egy hosszú darab, 3-4 óra alatt nagyon kényelmesen végig lehet játszani, és valami hihetetlenül megkapó hangulata van. Egy szerencsétlen család történetét meséli el Edith szemszögéből, és közben olyan zseniális minijátékok is akadnak benne, hogy nem is értem, máshol ilyeneket eddig miért nem láttam.

    Aki ismer, az tudja, hogy nem hozzám kell jönni sétaszimulátor-ajánlóért, de ezt nagyon ajánlom egy csendes, nyugodt estére. A zene és látvány szinte tökéletes, a játékmenet is működik addig, amíg tart, és szerencsére nincsen túlnyújtva úgy, mint az Everyone's Gone to the Rapture. Ez utóbbiról, noha végigjátszottam, az az egyetlen elmlékem, hogy unalmas. Ez nem az.

    Mindenkinek bátran ajánlom, ha egy érdekes, remek játékmeneti ötletekkel teletűzdelt, melankólikus hangulatú, nem túl hosszú, de annál emlékezetesebb játékot keres.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák