Új hozzászólás Aktív témák

  • james001

    veterán

    Egy ideje nyomom párhuzamosan a Tsushimával együtt a Ride 3-at mert akciós volt a Deluxe belőle még az előző nagy leárazásokban,és gondoltam ejtek róla néhány szót.
    Az utolsó jó motoros játék amivel játszottam az a Driveclub Bikes volt,azóta nem igazán találtam semmi olyan jó motoros játékot ami megfogott volna,de azért a Ride szériával mindig is szemeztem. A harmadik tűnt amúgy is a "legletisztultabbnak",szóval örültem neki hogy le volt akciózva.
    Tartalomban nincs hiány a játékban,megannyi moci áll rendelkezésre,még a dlc-k mellett is alapból sok-sok motor van az elejétől kezdve. Karrier mód is hatalmas,tele versenyekkel,pályákban mondjuk kicsit jobban szűkölködik de változatosak és gyönyörűek,de persze klasszikus versenypályák is beköszönnek mint a kedvencem pl,a Laguna Seca.
    Az irányítás is jól meglett csinálva,aki inkább szimulátorosabb vezetést akar azt is be tudja magának állítani ,de mint pl. én aki inkább az "árkádosabb" könnyedebb irányítást kedveli azt is simán be lehet lőni. Fizika is oké,nagyobb ütközésnél leesünk a motorról,bár törés nincs benne,legalábbis nem találtam olyan opciót.
    Viszont az AI egyszerűen borzasztó benne. Bevallom hogy kis punci vagyok és Easy-n nyomom a játékot,de néha olyan érzésem van mintha Ultra Hard-ra lenne állítva,annyira szivatós benne a gép sokszor. Hiába van feltuningolva a mocim fullra így is úgy elsűvít mellettem az AI néha hogy tátva marad a szám,de van hogy ugyanaz az ellenség több másodpercre lemarad mögöttem. Fura ez és idegesítő is ez.
    De összességében kellemes csalódás a Ride 3,természetesen még nem értem a karrier végére,baromi sok van még így is,de a platina is könnyű préda,mivel csak a karriert kell letolni,meg pár online versenyt és kész,a többi mellékes trofi kioldódik ahogy haladsz előre a karrier módban. De most hogy Tsushimát is nyomom mellette,tuti több hónap lesz mire a végére érek (mindkettőnek :D )
    Ajánlom a motorok szerelmeseinek,gyönyörűen ki vannak dolgozva a kétkerekűek benne :K

    [ Szerkesztve ]

    https://psnprofiles.com/kazama001

Új hozzászólás Aktív témák