Új hozzászólás Aktív témák

  • Carvus

    senior tag

    Jelentem végeztem a Death Stranding fősztorijával, hogy kollegám szavaival éljek a "GLS szimulátorral"...az első pár küldetés és a világ nagyon tetszett, de ugye itt még semmit se tudtunk és minden egyes videó vagy küldetés csak újabb és újabb kérdéseket vettet fel, aztán pár óra játékidő után chapter 2 körül, kicsit belefásultam, hogy ez tényleg csak futárszimulátor, ebben talán közrejátszott, hogy sok mellék küldetést is csináltam vagy volt, hogy csak fel akartam jutni egy nagyobb dombra vagy neadjisten hegyre.
    Aztán áthajóztam nyugatra és újra kinyílt minden, ahogy ment előre a történet és kaptam az új felszereléseket, járműveket, úgy szippantott be teljesen, volt olyan hétvége, hogy csak fémeket és kerámiákat gyűjöttem, hogy utakat építsek! :U :)
    A Cliff-es részek hátborzongatóak voltak, mondjuk alapból Mads Mikkelsen-t is imádom, és óriásit játszott itt is.
    A vége pedig nálam mindent vitt, a sok átvezető, és magyarázó videóval(stáblista előtt és után is) megspékelve. Volt amire számítottam, volt ami meglepett, de tök jó ötlet volt látni az egész történéseket amiket a játék közbe csak BB/"Lou" szemszögéből láthattunk és a végére állt csak össze teljesen.
    Amit még külön kiemelnék az a zene, nagyon eltalálták a dallamokat is..melóba is simán hallgatom még Spotify-on jó pár óra játék után, 1-2 meeting után még meg is nyugtat... ;]

    56 óránál járok, de mindenképpen folytatom még és meg se állok a platináig. Köszi Kojima ezt a fantasztikus élményt! :C :R

    Sorry ha hosszú és ömlengős volt, de mindenképpen meg akartam osztani Veletek!

Új hozzászólás Aktív témák