Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz Carlos Padre #267570 üzenetére

    Ez hosszú lesz:

    Azért, mert a világgal van probléma, nem a fejlesztőkkel. :K

    Igazából nem mondanám egyik nagy csapatra sem, hogy szar, mert nem lenne igaz.

    A ND képes lenne bármikor lehozni bármit, olyan minőségben, hogy leszopja magát mindenki. Ez a dolog nem változott. Sőt, valószínűleg a CDPR, a Ubi, az EA, a bethesda, a 2K, meg mindenki képes lenne ilyen bravúrokra.

    Csak mindenhol ott van az a fránya vezetőség, aki gallyrakurja az egészet, úgyhogy annyit tudok mondani, hogy JELENLEG minden csapat, aki AAA-ban utazik, szar.

    A kreatív írók ki vannak herélve, mert ha a történetük nem felel meg ennek meg annak a kritériumnak (agendának), nem lehet tető alá hozni. Ráadásul a vezetőség is belekontárkodik az írói folyamatokba, így végképp esélytelenné téve a dolgot.

    Ezért tartom sokra az indie fejlesztőket, mert azoknak nincs gúsbakötve a kezük, mernek kreatívak lenni. Nem a társadalmi faszméregetésnek próbálnak eleget tenni, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen ostobaságok miatt akár egy vevőt is elveszítsenek. Ők a tudásukhoz mérten a legjobb munkát adják ki a kezükből.

    Úgyhogy ha egy jó sci-fi-t szeretnék, akkor csak abban reménykedhetek, hogy valamilyen indie fejlesztő előrukkol valamivel, ami lehet nem lesz olyan hosszú,mint egy AAA, nem fog úgy csillogni, mint egy AAA, de legalább egy olyan játék lesz, amit élvezettel viszek végig.

    A nagy stúdiók pedig kapják be.

    U.I.:

    A filmek terén ugyanez a helyzet.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák