Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Kendek #274472 üzenetére

    A meglévő DVI-ra szükségem van (PC miatt), mert amikor videokártyát cseréltem elbuktam a DP portot (2x HDMI van rajta, csak az meg a monitoron nincs).

    BTW gondoltam rá, hogy azt a pár napot kibírom már így (van céges laptopom is dolgozni és akkor nem kell dugdosni a DVI kábeleket) és kipróbálok egy HDMI to DVI adaptert is, de sehol nincs raktáron. Itt vagyok az ország legnagyobb városában és sehol nem találok ilyet raktáron (az sem baj ha nem 4-5 ezer forint), hogy még ma elszaladhassak érte. Mire megjön rendelésként, addigra az új monitor is befuthat.

    Ezért érdekelt, hogy van-e valami beállítás, ami felett elsiklottam, mert az adapter amúgy láthatóan működik és az azonos kimeneti szabványokkal rendelkező Xbox One S jelét is simán át tudta alakítani.

    Vagy legalább a Remote Play működne normálisan... ezt az Xboxban sem szerettem, hogy ott is gagyi volt. Egy távoli felhőben futó szolgáltatás is leveri minőségben (bitráta + késleltetés) ezeket, pedig helyi hálón nem lenne nagy durranás használhatóra megcsinálni.

Új hozzászólás Aktív témák