Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #274722 üzenetére

    Nem figyelem folyamatosan, hogy hol-mikor jelenik meg egy adag PS5, amire le lehet csapni, vagy honnan jöhetne egy lepattanó előrendelés olyantól, aki egyszerre hat helyre adta le, de már nem kell neki. Ide lehet szokás beírni, de ez csak azon segít, aki eddig is ezen a platformon volt (Xboxról jöttem) és követi a topikot.

    Én abból indulok ki, hogy idén négy barátom vett PS5-öt és a legrövidebb várakozás 2 hónap volt (mástól átpasszolt rendeléssel), leghosszabb pedig 5 hónap, meg volt aki innen az apróról vett nullkilométeres nepper példányt 270k pénzért.

    Nem azt mondtam, hogy ha nagyon akartam volna, akkor ne tudtam volna PS5-höz jutni, de egy csomó mindent mérlegre tettem és nem billent még el kellően. A magasabb frame rate és egyes játékokban (de nem mindegyikben) a szebb grafika persze jól hangzik, de nem +120 ezer forintosan hangzik jól (nem beszélve a várakozásról, inkább nem akartam tovább várni az XOS eladással, mielőtt teljesen elértéktelenedik). Ha ott lenne mellé, hogy már szépen esnek be libasorban a PS5 only címek, akkor jobban elbillenne a mérleg, de az új Horizon Zero Dawn, új God of War, új Gran Turismo mind jönnek még PS4-re is (hirtelenjében ezekre mondhatom, hogy érdekelnek).

    Szerk: Amúgy tökre megértem azt is, akinek van annyira fontos a PS5 többlet ereje, hogy kifizeti az új generáció árát, még így is olcsóbb, mint PC-t fejleszteni, csak egy szaros középkategóriás GPU többe tud manapság kerülni, mint egy PS5. Viszont most nulla forintért tudtam PS4 Pro-ra váltani és elkezdtem bepótolni az elmaradt exkluzívokat, ezzel még elvagyok egy darabig (nem vagyok időmilliomos sajnos), aztán meglátjuk mi lesz 2022-ben. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák