Új hozzászólás Aktív témák

  • Quentaro

    tag

    Helló-helló! :))
    Köszi hogy elolvassátok, már most szuperek vagytok!
    Nagyon sajnálom, hogy nincs időm & kedvem millió hsz-t elolvasni - én fontos ember vagyok kérem, pedig ÉRZEM, hogy biztosan volt már itt téma!

    Eladósorba kerül az én kicsi kincsem, egy csodás Destiny festésű PlayStation 4. A kérdés ezek után a következő (tudom, többen már ki is találtátok):
    - Ha a mostani fiókommal letöltöm az évek során könyvtárazott, úgynevezett "menőbb" játékokat (most ilyen nem menő játékok vannak fent, amiket szeretek), akkor a profilom gépről törpénő törlése után, egy újonnan (majdani vásárlónk szent személye közbenjárásával) létrehozott accounttal is hozzáférhet ezekhez a szuper (és menő) stuffokhoz, melyek a winchesteren tárolódnak?
    Játszani is tud velük? PS Plus előfizu NÉLKÜL is? Ez ilyen értéknövelő fícsör lenne, ha ez a fehér-arany csoda önmagában nem adná el magát (amit kétlek).

    Hú srácok, előre is köszönöm a válaszokat - mondtam már, hogy mennyire SZUPEREK vagytok? :DD
    (Csak a válasz érdekel, röviden-tömören, a frusztrált szerencsétlen informatikus fejű emberek kínlódása NEM - enélkül is evidens, hogy nyilván hülye vagyok).

    Ui.: Ez nem egy apróhirdetés, ne is kezeljétek úgy, majd ha meglesz a PS5, és minden szépen átmászott rá, akkor lesz aktuális a tranzakció.

    [ Szerkesztve ]

    https://GTFever.EU

Új hozzászólás Aktív témák