Új hozzászólás Aktív témák

  • kill_switch

    senior tag

    válasz gangstagergo #275017 üzenetére

    Á, esztétika miatt is gondoltam, hogy inkább csere lenne. Elég koros már szegény, bár tisztességesen bírja még azért a strapát, de a markolat hátsó részén lévő csavarok konkrétan már rozsdaburokban vannak, a házon is érződik már az idő, nyekereg össze vissza, ha kicsit jobban rámarkolok, a bal ravasz is már egy kicsit lazább mint a jobb, az enyhe drift az már csak hab a tortán. Bár hozzáteszem, nem folyamatos a drift és nem is mindig jön elő, szóval így annyira nem zavaró, csak gondoltam minek tűrjem, ha cserélhetem is, ha meg már cserélem, akkor legyen esztétikailag is más kicsit mint ami eddig volt. :D
    Meg hát, a szervíz az idő, a Genshin Impact meg igényli a napi bejelentkezést, nem fér bele, hogy napokig álljon. :DDD

    Kendek
    Köszi, igen, mondtam is, hogy ahol még van, ott feketét még kapni, de több oldalon is láttam, hogy az sem volt már, ezért gondoltam, hogy a gyártással lesz valami. Furcsálltam, hogy kb 1 éve még volt narancs, lila, kamo, piros, etc... Most meg már mindenhol minden kifogyott.
    Egy alap fekete verzióért nem szeretnék 20k-t kiadni, max akkor ha végleg bedöglik a mostani, főleg, hogy jövőre azért már érik a PS5-re váltás is, de ez még játék felhozatal függő).

Új hozzászólás Aktív témák