Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Elims #275181 üzenetére

    Nem kell ennyire mondogatni a takarítás jótékony hatását, mint említettem a gépet fórumtárstól vettem és _elvileg_ a közelmúltban kapott takarítást és pasztázást, de magam is nekimegyek amint lesz időm. Nagyjából 15 éve magam tartom karban a PC-met és notebookokat amik megfordulnak a kezemben, de Xboxomat is szedtem már szét, sosem mennék neki egyiknek sem kívülről porszívózással vagy befújkálással és tudom mennyit számít egy elöregedett hűtőközeg cseréje.

    A hangja semmiben nem különbözik egy dobozból kivett vadiúj 7216b-től és amúgy nem szokott csak úgy random túlmelegedni meg zajongani, ezek inkább a játékok egy adott pontján történnek (pl: Fallen Order-ben van olyan átvezető, ami amint elkezdődik, azonnal felpörög maxra a gép, de a HZD-ben a térkép megnyitása is ilyen trigger, amint vége az átvezetőnek vagy bezárom a térképet, egyből visszacsendesedik).

    Amiért azt mondtam rá, hogy zaj szempontjából a legrosszabb konzolom valaha az annak szól, hogy Xboxról jövök, amik tényleg nagyon halk gépek (azokat is lehet más miatt fikázni, de a hűtésük pazar). Ezzel a véleménnyel meg nem vagyok egyedül, ez a konszenzus a szaksajtóban, ez a konszenzus a fórumokon is. Amúgy ha tehetném, simán átköltöztetném a PS4 Pro-t egy mini PC házba (ami még így is nagyobb, mint a gyári ház), ami rendesen szellőzik, csak túl sokat kéne hozzá barkácsolni vagy drágán venni kész megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák