Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi98

    tag

    Hűha.. látom többen is írtatok így sorrendben és név szerint próbálok válaszolni.
    Interstate: Semmi baja,csak nincs kihasználva,illetve nincs most számítógépe sem,de szeretne egyet mert neki leginkább netezni kell meg 1-2 kisebb játékra pld: csgo amit simán futtat szépen!
    Defranco : Leginkább a pc-t én is netezésre és játékokra használtam,de így sem maradnék számítógép nélkül mert van mellette egy laptopom is ami a jelenlegi helyzetben nemnagyon van kihasználva,de szeretem és sajnálnám eladni,viszont ha az venné át az asztali pc helyét akkor ugye már az is normálisan ki lenne használva! (Persze csak netezésre és filmnézésre!)
    A gép és a kontroller nem hibás ez tuti!
    Játékokat tekintve nagyjából felsorolta őket,és mind lemezes.(For Honor,Injustice 2,Pes18,Days Gone,Red dead redemption 2,Call of Duty Black ops,Wolfenstein new order) ennyire emlékszem csak! (De ha cserélek is vele,akkor nekem ezek 1 része nem is fog kelleni úgyhogy majd adok is el belőle és veszek "magamnak" valót!) :D
    Igen ismerős és beszéltem is már ma vele,most abban egyeztünk meg hogy ma estefelé elmegyek hozzá a pc-vel és hétvégére cserélünk aztán Vasárnap este beszélünk,hogy kinek,hogy tetszik és ha mindkettőnknek bejön akkor megy a csere! :)
    Dinomano: Akkor jól tippeltem kb. az árat. Nyílván ebben teljesen egyetértek veled,hogy ez nem egy új generációs gép,de még szerintem pár évet bőven elmegy. :)
    Mindenkinek köszönöm a segítséget! :)
    Jelentkezem majd a fejleményekkel,hogy mire jutottunk és hogy nekem hogyan tetszett a konzol. :)

Új hozzászólás Aktív témák