Új hozzászólás Aktív témák

  • Dinomano

    senior tag

    válasz Dinomano #280879 üzenetére

    Anno kimaradt és most nyúzom az Order 1886-ot. Pozitívan álltam a játékhoz, de minél több órám bent van, annál inkább lanyhul a lelkesedés. Ha kijátszottam, szerintem el is adom.

    A "bajaim" vele:
    Érdekelne a világ, még ha nem is túl eredeti. Ennek ellenére nagyon nem hagyják, hogy megtudj többet a környezetről, pár fényképen és feljegyzésen kívül. Tele van felesleges átvezetőkkel. Egy ajtónyitás is pl. olyan, hogy kis duma, kinyitják az ajtót, és visszakapod az irányítást. Folyamatosan megszakítja a játék azt a játékmenetet, ami amúgy is jóval kötöttebb mint máshol. Még a lopakodás is olyan, hogy meghatározott helyeken enged lopakodni. Van ahol csak sétálni lehet, van ahol futni is. A vérfarkasok elleni harc is nagyon kötött. Ha belemelegednél a játékba, vagy próbálnád élvezni a tűzharcot (ami amúgy jó!!!), kizökkent valami. A quick-time eventek is furák, idegesítőek; az esetek felében az első próbálkozást mindig bukom... :-)
    A grafika tetszik, viszont a mélységélesség effekt olyan, hogy 10 méterre már homályosan látsz, ami meg a tűzharcokba zavar be picit. A film grain effect is elég "vastag", és sajnos nem kikapcsolható.
    A legnagyobb bajom vele az, hogy nem enged játszani. Valami limitálás mindig van. Korlátozott, lineáris pályán, minimális elágazású pályaszakaszokon mozogsz (nem jutalmaz nagyon, ha benézel minden zugba), és 2 percenként elveszi a kontrollt.

    /(^_^)____7=--- - - >|

Új hozzászólás Aktív témák