Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz DeFranco #281295 üzenetére

    Én végigjátszottam a Detroitot és - a Humans című sorozathoz hasonlóan - az alábbi kérdést vetette fel bennem: az kegyetlen az androidokkal, aki nem tudja, hogy öntudatuk van és gépként (munkaeszközként) kezeli őket, néha bizony úgy, mint amikor valaki dühében belerúg egy nyikorgó talicskába, vagy az, aki úgy adott nekik öntudatot, hogy az az emberek elől rejtve, titokban alakult ki? Sajnos sem a játék, sem a sorozat nem lépett túl a szokásos kliséken és kísérletet sem tett a fenti kérdés megválaszolására. Sőt, fel sem vetette azt.

    A játéknál maradva: számomra izgalmas volt, több végjátékot is lenyomtam (ami elsőre összejött, az nem tetszett :) ), a nagyobbik lányom pedig vagy teljesen, vagy majdnem teljesen kimaxolta (az összes döntési helyzetet minden lehetséges módon végigjátszva), már nem emlékszem, csak azt tudom, hogy írkálta magának, hogy mikor mit döntött (nem mintha a játék nem adna egy átlátható döntési fát), és nem nyugodott, amíg minden opciót meg nem tudott nézni. Szóval be tudja szippantani az embert. :K

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák