Új hozzászólás Aktív témák

  • sMblz

    csendes tag

    válasz szasanyi #38264 üzenetére

    Én nemrégiben váltottam PC-ről PS4-re és egyáltalán nem bántam meg, sőt nem is értem eddig miért nem tettem meg ezt a lépést.

    Tapasztalatok:

    - Dragon Age-l játszok, PC-n természetesen szebbek az effektet (legalább ~nvidia 970 kell hozzá) de meglepődtem, hogy PS4-en is jól néz ki, és egyáltalán nem "recés" a kép. Az irányítás meg 100x jobb.. én se hittem el az elején de tényleg. kb fél órába telt h megszokjam és utána nagyon kényelmes.
    - A kényelem nekem sokat számít, tényleg csak beteszed a lemezt és megy. Nem kell vele buzulni, hogy jaj melyik effektet vegyem ki, hogy +5FPS-em legyen.
    - Mindent konzolokra optimalizálnak, PC-re meg kidobnak valamit.. ez egy ideje így megy, de úgy érzem az elmúlt 1 évben kezdett pofátlanabbá válni.
    - GTA 5 jól néz ki, vannak olyan részek amik annyira nincsenek kidolgozva szerintem, de nem zavaró egyáltalán.

    Felbontás:

    - 2 TV-n próbáltam, egyik egy újabb 3D LG full hd csicsa lófasz a másik egy sima 8 éves panasonic hd ready veterán, és 720p-ben se volt annyira ocsmány a játék. a felbontásos e-penis méregetés nem mérvadó annyira szerintem. (persze egy 4k vagy 2560p x 1440p felbontás sokkal szebb, de megveszed a fél milliós gépet és 1 év múlva dobhatod ki a videókártyá(i)d )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák