Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Csillag01 #42094 üzenetére

    Ja úgy gondoltam amit te írtál az is egy vicc volt ezért reagálhatok egy komolytalan viccel én is, amit te sem fogsz komolyan venni, boccs. Van a DC -ben hülyeség és nyilván messze nem szimulátor, de azt állítani, hogy köze nincs a valósághoz azért erős. Szerintem egy olyan árkád játék, amiben mindenki ki tudja még magát próbálni egy kis gyakorlás után, és vannak benne egészen valóságot idéző pillanatok, de alapvetően nem kell minden apróságra figyelni amire akár még a valóságban sem jutna időd valós időben. Ettől persze nem mondom, hogy mindenkinek tetszik, de alapvetően egy szép igényes és jó játék, ezt azért megérdemli.

    "A Project Cars egy közösségi finanszírozásból összehozott versenyszimulátor, mely az autóversenyzés teljes spektrumát lefedi. A program különlegessége, hogy soha nem avul el, hisz a munka oroszlánrészéért felelős rajongói közeg folyamatosan életben tartja az aktuális frissítésekkel."
    Ezt pedig nem tudom, hogy idézted, netán érdekeltséged van a Project Carsban vagy mi a szösz, de minden esetre szép mélyenszántó gondolatok, nagyon hangzatosak és kívánom, hogy legyen így! A gond az, hogy szerintem mindketten/mindenki tudja, hogy ez (is) egy orbitális fail lesz. Vagy ha nem is fail, akkoris csalódás ehhez az elváráshoz amit most felvázoltál.

Új hozzászólás Aktív témák