Új hozzászólás Aktív témák

  • Angry Rabbit

    tag

    A Sony Gold headset:
    Ár-érték arányról nem nyilatkozom. Ezt majd megteszik a nálam hozzáértőbbek,de én nem bántam meg,hogy beruháztam rá,bár ha kicsit előbb olvasok utána a dolgoknak,akkor lehet,hogy a kicsit drágább,de régebbi testvérét választottam volna.
    Nálam kb. 6-8 órát bír egy feltöltéssel. Szépen szól,a design is tetszik és a támogatott játékokhoz letölthető rá hangzáskép. Ehhez egy APP-ot kell telepíteni,majd kiválasztani,hogy melyik Sony Playstation headsettel rendelkezünk : Gold,vagy Pulse Elite Edition Wireless Stereo Headset.
    Ezután kiválasztjuk melyik játékhoz tartozó hangzásképet szeretnénk,vagy ha az épp játszani kívánt játékhoz nincsen hangzáskép,akkor azt,hogy milyen típusú játékkal fogunk játszani ( horror,shooter,autóverseny,stb.) és egy micro USB kábel csatlakoztatása után már tölthetjük is rá a kiválasztott hangzásképet.
    Őszintén szólva én a TLOUR-nál nem igazán vettem észre különbséget,de ez lehet az én hibám.
    Azt elmondhatom,hogy a GTA V-ben olyan dolgokat is hallottam a fülessel amikről nem is tudtam,hogy vannak a játékban. Pl: mikor az autóval nyitott ajtóval indultam el,hallható volt,hogy pittyeg,jelezve,hogy csukjam be az ajtót. PS3-on kb. 500 órát tettem bele a játékba,de ezt tv-n egyáltalán nem is hallottam.

    Szimplán kütyü mániás vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák