Új hozzászólás Aktív témák

  • kovacsroli

    senior tag

    Szintén a Division témához:

    1. Metrós küldetésnél kinek tetszett a főellenség? Úgy értem, hogy fért ez bele? Egy lángszórós medvedisznóember troll? Ezen kívül kb. 3 fajta karakterből volt összeállítva a 100 darab ellenség. Volt egy lángszórós, egy baltás rohangálós gyökér, meg egy molotov dobáló.
    2. Utcai lövöldözésbe összekeveredtem egy „sima ember” ellenséggel, aki fölött sárga csík volt, kellett vagy 300 találat mire leadta a rendszámot. Miafa...? Én értem, hogy nem szimulátor, ne is legyen az, de sci-fi se.
    3. Jó, hogy kitalálták, hogy be tudja csukni az emberünk a kocsiajtókat, de miért kell ezt annyira erőltetni, hogy mindegyik nyitva van hagyva? Vagy olyan vírus szabadult el a városban, ami nem engedte becsukni az ajtókat?
    4. Túszmentő akciókról meg legszivesebben nem is írnék, annyira rosszak. Kijelöli hova kell menni, utcai lövöldözésbe kerülsz, majd mikor vége jelöli a kulcsot amit fel kell venned, odasétálsz egy ajtóhoz és négyzet. Túszok megmentve. Ez most komoly?...

    Nekem elég sokat tett hozzá a konzolvásárláshoz ennek a játéknak az előzetese, de a béta kipróbálása után legszivesebben lemondanám az előrendelést.
    Nem tudom miért nem tettem meg eddig.

    Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

Új hozzászólás Aktív témák