Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz Nayrobi #91440 üzenetére

    pedig tökegyszerű, elmondom. lassan 40 vagyok, kb. 14 éves koromtól toltam PC-n, most is van, mindig lesz, de már nem játékra, csak munkára. húsz éve lesem a PS-t, hogy mennyi játék van rá, milyen menő címek és mennyire korrekt a rendszer, megveszel egy gépet valamikor a kiadás utáni 1-2 évben aztán használod legalább 5-6 évig. vagy ameddig akarod. mert nincs más, nincs para, minden cucc ugyanolyan, ugyanazt tudja, az az etalon, biztosan úgy néz ki rajta minden játék, ahogy annak kell, kész. tavaly végre rászántam magam és azt mondtam, legyen PS4 most már, úgyis egyre casualabb vagyok (bár most meg a WoT előtt ülve mennek el fél éjszakák, heh) ismerem a rendszert, nem veszek zsákbamacskát.

    erre nem telik el egy év, és kihoznak egy erősebb PS4-et. és a szupertartósnak hitt masinámból egyszer csak "GYENGE PS4" válik. amin nem úgy futnak majd a játékok, mint annak, aki most majd ugyanannyiért vesz egy PRO-t, mint én tavaly novemberben a PS4-et. WAT? :Y

    megmondom, miért nem számítok semmi jóra. 1.: tapasztalat. (pénz, üzlet, profit) 2.: nem értem a logikát abban a kijelentésben, hogy a "sima" PS4 tulajok majd nem szenvednek semmi hátrányt a PRO tulajokkal szemben. eleve hátrányban vagyok, mert ugyanannyit költöttem rá abban a hiszemben, hogy még sok évig erre fejleszt majd mindenki és az elérhető legjobbat kapom látványban és mindenben - erre most van egy fele olyan erős gépem, ami nem képes majd úgy futtatni a játékokat, ahogy kellene. a másik meg az, hogy ha nem lesz valami igazán komoly előnye a PRO-nak, akkor senki nem veszi meg és a Sony feleslegesen dobott ki pénzt a fejlesztésre. a vevők meg feleslegesen vennék a gépet. hiszen ott a slim sokkal olcsóbban.

    hozzáteszem, hogy amennyire tudni lehet, a Pro-ban levő hardverek már akkor is léteztek, amikor kijött a PS4. ha nagyon rosszindulatú lennék, gondolkodás nélkül tenném az X-et a pofátlan lehúzás rovatba.

    nekem (meg a többi PS4 tulajnak) ez mindneképp oltári szopacs, akár belátja, akár nem. itt csak az jár jól, aki most száll be. mindenki más pedig jogosan érezheti kicsit megvezetve magát. nem azért költöttem a gépre, hogy a korábbi (20 éves) tapasztalatok alapján várt élettartamának a harmadánál megint költhessek egy rendesebb összeget, ha azt az élményt akarom látni a tévén, amire eredetileg befizettem - ami ebben az esetben "az elérhető legjobb"-at jelenti.

    remélem, nem fogalmaztam zavarosan.

    (#91471) LeventeV - aranyos elképzelés ez a "Sony a fanyalgóknak akar megfelelni", csak valószínűleg téves. majd 50 millió gépet adtak el eddig ebben a generációban, ez kb. minden idők legsikeresebb konzolja. magyarán viszik, mint a cukrot. milyen fanyalgókról beszélünk? nem, ezt gyorsan el kell felejteni, hogy a Sony csupa szívjóságból húzta meg ezt. azt sem mondom, hogy aljasságból, de itt valami nagyon nem kerek. a legvalószínűbb, hogy egyszerűen alultervezték az eredeti PS4-et és közben kaptak észbe, hogy a világ elszaladt mellettük. ez az ő balfékségük szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák