Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    Hm.. van 1 kevésbé jó hírem. A kontrollerrel lehetnek gondok idővel. Az analóg karok pereme úgy 1-2 hét után (kemény sok óra) után már azért megkopott. Persze ez várható, és nem olyan kopásra kell gondolni mint amit linkeltek itt amerikából :DDD Csak már nem vadiúj, érdes.. Másrészről erős nyomásra azért érezni, hogy két darabból van. Nem úgy írnám le, hogy elhajlik vagy szétválik, de na.. Illetve a "ravaszok" tudnak néha nagyon halkan nyikorogni. Szét is szedtem, hogy megnézzem, hát sima membrános megoldás rugó visszarugással. Ami jó, hogy simán lehet nagyobb erejű rugóra cserélni ha valakinek az tetszik, de akár teljesen ki is iktatható a rugó.
    Azt hozzátenném, hogy 20-30 ezer Forintos mechanikai billentyűzetekhez vagyok szokva és még azokban is találok hibát bőven :DDD Tehát ezek tényleg nagyon apró elhanyagolható kis hibák.
    Szétszedés közben találtam 1 érdekes dolgot. A kontroller hátulján bal felső sarokban van 1 kis lyuk. Na az a kontroller nyákján 1 reset gombot nyom meg. Kérdés, hogy vajon mit resetel? DS4? PS4? a világunkat? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák