Új hozzászólás Aktív témák

  • nrmn

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni, mert abszolút új vagyok a témában és ps4-gyel rendelkező ismerősöket kérdezve, -senki nem merült el a témában, így- nem kaptam választ.
    Elolvastam az összefoglalót és nagyjából sikerült felfogni az megosztással kapcsolatos információkat, de mivel csak elméleti szinten mélyültem el a témában (mivel csak 1 db ps4-em van), így maradtak kérdéseim.

    ---
    (Tájékoztatás jellegget :) )
    Van már saját ps4-em, és ebben van is jelenleg egy kb semmire nem jó account [ps plus-os játékok vannak rajta, de lejárt az előfizetés]. Ennek az accountnak nem is tudom a jelszavát, de mivel nincs semmi értékes játék a vinyón, így nem is zavar, hogy ez így van.
    ---

    Adott egy eladó ps4, amin van egy account (rajta pár nem csak ps plus-os játék, hanem a store-ból megvásárolt) és az eladó birtokolja az accountot jelenleg, de átadná a konzollal együtt.

    Én nemrég regisztáltam a psn-re saját account-ot (saját mail, saját becenév). A biztonság kedvéért kipróbáltam, hogy a másik email címemre "átírtam" az account-ot, sikerült is, ezután jött egy email az újonnan megadott emailre, hogy hagyjam jóvá (de véletlenül sem a régire, hogy előbb ott hagyjam jóvá vagy tudok-e erről.. :) micsoda biztonság). Jóváhagytam, majd a régire (egészen időben :DD ) jött egy mail a psn-től, hogy megváltozott a Sign-in ID-m és ha problémám van ezzel, írjak az ügyfélszolgálatnak. (Mellesleg azóta próbáltam visszatenni a régi emailt az accountba, amely emailnek az azonosítója ugyanaz, mint a psn azonosító (mint pl "kisspista" psn username és "kisspista@freemail.hu" email) és emiatt nem engedte visszaírni (regisztrációkor ez sem volt gond :C bekakálás a köbön).

    Próbáltam minden infót összeszedni, hogy képben legyen az aki szereti a fejtörőket és segít majd nekem! :)

    1, Az account az ügyfélszolgálaton keresztül visszakérheti-e az előző tulaj, tehát én elveszíthetem-e utólag, még ha át is lett már írva az acountban az email az enyémre, és jelszó is meg lett változtatva?

    2, Létezik-e "ilyen" fél éves ki-be lépegetési vagy egyéb korlátozás, amiről tudni érdemes? Nem emlékszem már, hogy erről honnan van infóm. Ha létezik, ez pontosan mire vonatkozik?

    Ezt azért kérdezem, mert ebből az eladó ps4-ből igen csak kiléptetném ezt a profilt teljesen és két totál új ps4-be lenne betéve ez az account és azokon lennének letöltve az account-on lévő játékok. Azzal, ha minden igaz már képben vagyok, hogy addig kell primary-ként belépni a ps4-ekbe, míg letöltöm a játékokat, utána át kell lépni másik accountba secondary-be?

    3, Nem esküdnék meg, hogy 100%-ra értem ezt a részt. Ehhez mindkét gépen lenni kell beléptetve egy (akár) totál új/sima/pucér/játékkal_nem_rendelkező account-nak és azoknak kell secondary-ként belépve lennie (miután le lettek töltve mindkét gépen a másik accounttal a játékok primary-ként) VAGY lehetne mindkét (vagy akár csak az egyik) gépen ugyanazzal az account-tal (tehát amin a játékok vannak) secondary-ként belépve lenni?

    4, Nem is tudom mit kérdezhetnék még, igazából hozzáértőktől tanácsot szeretnék kérni, hogy mire kell odafigyelni egy ilyen account átvételnél.

    Remélem nem készítettem ki senkit sem :)
    Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák