Új hozzászólás Aktív témák

  • slothunter

    kezdő

    Azon gondolkodok így 3\4 12 óra magasságban -és remélem KV ricsi állást foglal ebben bár nem hinném,hogy bele állna a témába- szóval azon gondolkodom mennyire van az rendben,hogy szerencsén múlik az ki fog ki hangosabb konzolt ki pedig halkabb konzolt.

    A tulajdonomat képezi 2 darab PS5. Egyikben Delta venti a 23 lapátos ultra csendes.Míg a másikban a jó kis 17 lapátos Nidec.Hangosabb, morgósabb már már kerregős.
    Azt a mesét én hagynám,hogy a rendeltetés szerű működést nem befolyásolja, de a fogyasztói élményt annál inkább.

    Nálunk a PS a dolgozó szobában van elhelyezve.Gyakran előfordul,hogy a gyerek headset el használja.Dolgoznék de ez a hang zavar.
    Rohadtul nincs rendben,hogy silány ventilátorral szerelt PS t is kaphatunk.Valamint minőségivel szereltet is.Csak szerencse kérdése.Ez nincs rendben.

    Az még inkább vicc ha ventit akarok cserélni Amerikából kell rendelnem,mert csak ott elérhető 80 dollárért!AMi mire ide ér 1100 dollár.Mert elérhetetlen!!

    Felhívtam a Trivardent.Mondom nem kell,hogy gariztassák a gépet.Rendeljenek ventit bele.Cseréljék ki.Fizetem az anyag és munkadíj költséget.Nincs alkatrész....

    Vicc......

    Nektek erről mi a véleményetek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák