Új hozzászólás Aktív témák

  • Deck

    titán

    Platinumshop:

    "Kedves Előrendelőnk!

    Először is köszönjük, hogy a PlatinumShopnál rendelted elő a Sony újgenerációs konzolját, a PlayStation® 5-öt! Talán már tudsz róla: a konzol november 19-én jelenik meg lemezmeghajtóval készült és meghajtó nélküli kiadásokban.

    Az örömbe egy kis üröm is vegyül: a hazai disztribútor visszajelzése alapján a premierre mindkét verzióból a vártnál jóval kevesebbet kap régiónk, azonban a cég információi alapján még az idei évben több hullámban fog érkezni mindkét PS5 modellből. Sajnos jelen állás szerint az első körben érkező, november 19-i első kontingensből még nem tudunk számodra gépet biztosítani.

    A hangsúly a következő szállítmányokon van: a Sonyval közös döntés értelmében az előrendeléseket továbbra is fogadjuk, mindenképpen azzal számolunk, hogy a következő érkező mennyiségből ki tudunk szolgálni, számodra is elérhető lesz a Sony legújabb konzolja. A darabszámokról és az új szállítmányok beérkezési időpontjairól nem kaptunk tájékoztatást, ám természetesen azonnal jelzünk feléd, amint tudunk konkrétumokkal szolgálni. A hazai forgalmazó reményei szerint nem is olyan sokára további infókkal tudunk jelentkezni!

    Türelmed és megértésed köszönjük,
    a PlatinumShop csapata"

    PS5

Új hozzászólás Aktív témák