Új hozzászólás Aktív témák

  • undercover

    senior tag

    válasz Wesder #20378 üzenetére

    A Microsoftal kapcsolatban nagyon sok minden rosszul látsz.
    Van Microsoft meg van Xbox részleg. Most kaptak arra költségvetést, hogy megvegyék a Bethesdát de nincs végtelen mennyiségű keretük akármire. Az elmúlt években a Microsoft mindent lelőtt amit úgy láttot már nem nyereséges.

    Az megvan, hogy 7 milliárd dollárba került a Zenimax? És a Xbox részlegnek annyi pénzt kell termelnie ahhoz, hogy 0-án legyen és akkor még hol a profit. Lesz EA pass is a Gamepassban de így a Gamepass se teljesen a Microsofthoz megy azt hiszem hanem az egy része az EA-hoz kivéve ha megint bazinagy összegben kifizették előre.

    Nah már most csak az xbox eladásokból vagy a Gamepassból nem lesz több milliárd haszon. Muszáj lesz kiadni a Bethesda játékokat más platformra is mert kell a pénz. Maximum időszakosan exkluzív lesz, de szerintem még Nintendora is fog jönnie ez az. A Minecraft Dungeons is van mindenre még PS-re is.

    Jah és lehet én emlékszem rosszul, de amikor megjelent a PS4 akkor PS3-ról se lehetett áthozni a mentéseket. De amugy ez nem csak a Sony hanem a fejlesztő döntése is. Ha akarják biztosan meglehet oldani ha nem akkor nem. Egy Destiny vagy Cod multiplayer mentést biztosan átlehet hozni.

    [ Szerkesztve ]

    LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

Új hozzászólás Aktív témák