Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Microsoft, és az ő kommunikációja:

    "A marketinges szerint az Xbox Game Studios játékaival idén eddig 1,66 milliárd órát játszottak. Kiemelte a Microsoft Flight Simulator 92-es metascore-ját, az Ori and the Will of the Wisps 90-es metascore-ját (amely az idei legjobb értékelésű Xboxos játékuk) és a Wasteland 3 86-os metascore-ját. A Grounded "gyorsan" elért több mint egymillió játékost, a Sea of Thieves-nek pedig eddig már 15 millió felhasználója volt. A Microsoft Flight Simulatorban több mint 26 millió járattal több mint egymilliárd mérföldet repültek. A Minecraft Dungeonsban 6,9 millió alkalommal álltak neki a multiplayer játékmódnak, ebből 4,4 millió helyi kooperációs volt. A Groundedben több mint 500 millió bogarat csaptak le, de mivel a valóságban 10 trillió rovar van, még csak ezek 0,000000000005%-át irtottuk ki virtuálisan."

    Mint ha valami óvodás hülyegyerekkel próbálnák elhitetni, hogy ez nekik egy sikeres generáció volt. (Jó lehetett az, de mihez képest ugye...) :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák