Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Ha már szóba került az Xbox. Olvasok olyan kommenteket, hogy van aki azért szavaz bizalmat a Microsoft-nak, és vesz SS vagy SX gépet, mert megvették a Bethesdát is. És fognak még másokat is.

    Én ezt nem értem, hogy miért. Ezért én még tuti nem váltanék, vagy választanék a kettő közül Xbox-ot.
    Biztató dolog MS részéről, hogy felvásárolt egy csomó stúdiót. De a mennyiség, még egyáltalán nem garancia arra, hogy ha készülnek is exkluzívok, akkor azokért megéri majd váltani. A Microsoft-nak előbb bizonyítania kellene, hogy tanult az előző fiaskóiból.

    És valahol még ha most jól is csinál mindent, az se biztosíték arra, hogy tudnak olyan színvonalat hozni, amit a Sony stúdiói. Én úgy látom, hogy a Sony-nál mint ha lenne valami titkos recept, a stúdiók kezelése, a kreatív dolgok nézete amit más nem nagyon tud utánozni. Valamit nagyon tudnak, amivel a legjobbakat hozzák ki a stúdióikból. És mégis megvan egy viszonylag feszes ütemterv, hogy ki, mikor, milyen játékokat ad ki. És a színvonal is viszonylag konstans.

    Szerintem ez az a hozzáállás, vagy "titkos recept", amire előbb rá kellene jönnie az MS-nek. És szerintem ez fog sok időbe telni. Ha ez megvan nekik, akkor valamit elérhetnek ebben a generációban.
    Aztán az MS terve lehet, hogy tényleg csak a mennyiség lesz. Felhizlalni a Gamepass-t, a játékok meg majd olyanok lesznek amilyenre sikerülnek..
    Kíváncsi leszek.

    Ui: Most is a Halo is, rajta van a dobozon, MChief arca bele van öntve a Series X belsejébe, de elég rossz hírek jelennek meg folyamatosan a játékról, ráadásul next-gen-nek sem érződik amit láttunk. Pedig hány éve csinálják már? Ez például szerintem, egyáltalán nem arról árulkodik, hogy a Microsoft sínen lenne.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák