Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz HELLAFLUSH #56663 üzenetére

    Ahhoz, hogy az a minimális input lag számítson, ahhoz nagyon jó játékosnak kell ám lenni, vagy nagyon rossz tévét kell használni. Az emberek borzasztó nagy százalékánál még az se számít ha 60hz vagy, 144hz és fölötti monitort használ. Be lehet ezt magunknak magyarázni, hogy márpedig számít, de ez csak placebo. A tévék milliszekundumos késése is ilyen.

    Ha tudjátok, próbáljátok ki azt, hogy egymás ellen, egy sarkon kilépve (vagy hasonló, ilyen helyen elhaladva: [link] ) várjátok felváltva egymást, és cseréljetek a megjelenítők között mondjuk 5 próba után. Mivel feltételezem, hogy te vagy a skillesebb, te fogod mindkét kijelzőn hamarabb ellőni a másikat. (mondjuk erre a Battlefront 2 nem alkalmas mert ott tunkolni kell az ellenfelet, nincs nagyon instant kill lövés)

    szerk.: Ja és akkor még az adott játékok hitscan, hitbox rendszeréről nem is ejtettünk szót.. :DDD Ami ha sz*r, akkor játszhatsz te bármin.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák