Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Banis #78404 üzenetére

    Hat, abszolut szemelyes tapasztalat, meg ugye ki mit hallgat, de:
    - Noise cancellingje szerintem a SONY-nak agyba-fobe veri a barmi mast.
    - Hangminosegre szeritem a B&O agyba-fobe veri mindegyiket, de ez nagyon szubjektiv. Amit En szeretek, az az, ha gyonyoru, tiszta, referencia-kozeli hangkepe van a fejhallgatonak, ahol szepen kulon hallasz mindent (rock, metal, techo, reggie, trance, house vonalon mozgok foleg). A nagyon mely iranyba eltolt, dubogos cuccok nekem nagyon nem jonnek be, ezert van pl. hangafalbol is Dali-m. Ilyen teren a H9i (illetve az utodja, a HX) konkretan toronymagasan vert minden mast (meg a H7i, ami nekem van: ugyanaz a hangminoseg, mint a 2nd gen H9i, csak NC nelkul). Cserebe mocsok draga szegeny, mert amig az XM3/4 300 euro, es ezert kapsz tokot meg mindent is, a B&O konkretan dragabb is, meg kb nem is kapsz hozza semmit, csak usb meg jack kabelt. Ami szamomra meg bonusz volt, amit senki masnal nem lattam, az a cserelheto fulparna meg akkumulator, amit mindkettot lehet kapni a hivatalos weboldalon, igy az elettartama kitolhato, ami szamomra azt jelenti, hogy mindent beleszamolva akar meg olcsobbra is kijohet. Plusz ez nem muanyagbol van, hanem minden fem meg baranybor meg szovet, nagyon nem mindegy, iszonyatosan jo minosegerzete van.

    - A tobbi nalam abszolut kozepen helyezkedik el, mindent jol csinalnak azok is, csak nem csinalnak semmit olyan igazan kiemelkedoen.

    De ez nyilvan iszonyatosan szubjektiv, azt kell venni, ami neked kenyelmes, meg tetszik ahogy szol meg kinez. :K

    Majd azert ha sikerult donteni, ird meg mi lett, kivancsi vagyok ra nagyon. :D

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák