Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz nfsu17 #2655 üzenetére

    1)
    Nem vagyunk egyformák, nekem volt/van Mi 9Tm, sosem éreztem szükségét értesítő LED-nek (mondjuk a 9Tn nagyítóval kell nézni és eleve rossz helyen van), sose nézegettem, egyébként is egy forgalmas napon folyamatosan az üzengetés nálam (teams chat, messenger, mail stb.), nem sokat pihenne...
    De van aki nem így él és értem is a problémát, csak megoldani nem tudom.

    Eleve az értesítő LED túlhaladott is az OLED korában (én sem látom szükségét), ahol mindennek külön ikonja lehet, ellenben a LED-el ami vagy világit vagy nem. (Aki nyugodtan akar dolgozni pl. nem ugrik mindenre.)

    Azaz nem a LED miatt sírok ami eleve egy buta legacy, hanem miért nincs normális AOD. Ami van az is rosszul konfigurálható, nem lehet kivenni akinek felesleges az óra stb., nem lehet beállítani mennyi ideig maradjon aktív (ahol lehetne opció az always ha mar az A betü a rövidítésből arra utal, a 10s kicsit messze van még az alwaystől...) meg az egész behal az első nem fogadott hívás után.

    2)
    Ezt meg, hogy nem igazán használható az AOD messze nem lehet tudni előre. Az autós példa itt sem állja meg a helyét, bár ott is lehetnek bosszantó dolgok, de az nagyon alap amit írtál, ahhoz még el sem kell menni valahol megnézni.

    3)
    Az meg pláne gáz, hogy SW bugokat appokkal lehet (talán) kikerülni/javítani (ez is csak később, jóval a vásárlás után derül ki tip.)
    Azaz itt csak konkrét tapasztalat az ami érdekelne, ha van valakinek.

    A Taskert anno megvettem, egy idő után ment a "fiókba", agyúval verébre ha valakinek végtelen ideje van meg esetleg ez a hobbija (mindig vannak olyan esetek amire nem gondoltál stb).
    Anno egy kicsit okosabb DND miatt vettem meg (hely/idő stb. alapú), de rájöttem ez nekem túl komplex.

    Szer:
    #2656 DroiDMester
    Megy az ROM csere nélkül is (MIU optimalizációt kikapcsolva) egészen az első nem fogadott hívásig...
    Vagy ez a ROM azt is tudja, hogy a nem fogadott hívás után is jól működik?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák