Új hozzászólás Aktív témák

  • gandras

    tag

    Tegnap írtam, hogy sikerült átkódolni a filmet ps3 ra hogy lejátsza (mkv-t vob-ra), sajnos a hangot nem néztem meg mert csak azt vártam meg, hogy a film elinduljon, a hang nekem is csúszik :O úgyhogy nekiáltam neten és kerestem egy másik programot ami nem vob ba rakja át hanem "high" xvid be és tud ugy kódolni hogy mindent "original"-on hagy :D tehát pl full HD is mehet és nincsen semilyen minőségromlás! :C A program neve: Total Video Converter, sajnos ennek annyi hátránya van, hogy kell hozzá egy bika gép (az én konfigommal 1:30 perces film kb. 2 óra átkódolni, tehát egy asztalin kb. 1óra környéke). A kódolás menete a következő:

    A progi lehetőleg ne az ingyenes legyen mert a kódolásnál belerakja a "reklámot", mindenki beszerzi ahonnan tudja :DDD

    Föltelepítés után elindítod a progit rákatt a NEW Task gombra ott válasszuk az import media Files-t és válasszuk ki azt az .mkv-t amit le akarunk játszani a PS3-on.

    Most behoz a program egy ablakot és ki kell választani hogy milyen eszközre szeretnénk a filmet kodolni, hogy lejátsza, mivel képeket hoz be :D katt a PS3-ra, akinek Xbox360 van az katt arra :DDD Ps3 nál 1 lehetőséget hoz ki valami xvid avi arra katt.

    Most a legörgethető fülnél válasszuk ki az XVID avi high quality és ezután katt rá a mellette lévő settings-re, itt lehet beállítani a videó és az audió jellemzőket és át is lehet méretezni a videót, az a lényeg hogy az összes fülnél az original..... legyen bepipálva (azt hiszem alapból is ezen van de jobb megnézni), ha így van beállítva akkor semilyen minőségromlás sincs és a Hang sem csúszik egy HD mozielőzetessel próbáltam ki és kivállóan működött a PS3 egy pillanat alatt beolvasta, ezzel a módszerrel a filmeket jól játsza le ,de a kódolás sokáig tart (legalább is nekem :O ) de a filmekért megéri. :))

    A GTA4 fagyási problémáira meg megtaláltuk a megoldást, nekem már 10-15 percenként lefagyott, eltünt a mentett játék stb.
    A MEGOLDÁS: leformáztam a winyót (elég ha letörli valaki a GTA4 et csak én igy csináltam :DDD ) és nem ad a PS3 nak netet, legalábbis játék közben nem, én furcsáltam is hogy játék közben nekem elég sokszor villogott az a led amely az internetes átvitelt jelzi, így hogy nincs net a PS3 on játék közben, már 1 napja nem fagyott le :DD , pedig aztán mindent csinálunk a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák