Új hozzászólás Aktív témák

  • ldave

    félisten

    Volt kis időm belemerülni kicsit a dolgokba, kis élménybeszámoló :)

    Holnap lesz 1 hetes a gép, első két nap kapásból fw-t kellett frissítenem, ami kicsit lassan jött le (csak wifi-n ilyen lassú? ha kábelre kötöm gyorsabb lesz?), hétvégén meg elutaztam, szóval nem nagyon tudtam sokat játszani még.

    2 játékom van. Első a Final Fantasy 13. Nekem tetszik, de elfogult vagyok, teljesen más mint az előző rész. Megyek előre egy folyosón, aztán jelenet, megint egy folyosó és újra egy jelenet (mint egy corridor shooter :) ) ... de a körítés az valami zseniális, brutális a grafika (még crysis 2 dx11 ultra után is), egyszerűen hihetetlen, hogy mit hoztak össze SE-nél, tökéletes minden, még a legutolsó fűszál is a helyén van. Az alap harcok kicsit uncsik, de a főellenségek nagyon jók és nehezek, tényleg tervezni kell előre, hogy meglegyen a győzelem. Történet tipikus japán melodráma, de a jobbik fajtából.

    Másik játékom a Valkyria Chronicles. Ezzel csak 2-3 órát játszottam. 2 meglepi volt kapásból, egy, hogy lehet installálni, (FF13-ban nem volt ilyen opció, mondjuk nem mondhatnám, hogy sokat töltögetne), kettő, hogy patch-elte magát. Eddig konzolon még ilyennel nem találkoztam. Amúgy látványvilága ennek is nagyon jó, az animációk szuperek, mintha egy rajzfilmet irányítanék, többet még nem nagyon tudok mondani róla.

    Kiróbáltam 1-2 PSP mini-t is, amit még régebben vettem, azért jobbak így rendes kontrollerrel.

    Gép meg szépen teszi a dolgát, csendesen. Mondjuk meglepett, hogy milyen nagy, azt hittem kisebb. Egész óriásnak tűnik a Wii és a PS2 mellett :)

    Idén még tervezek egy játékot, ha minden jól megy a Dark Souls lesz az, annak van mutli része is, szóval azt is kit tudom majd próbálni.

    Így elsőre ennyi :) Lehet örülni egy 5 éves gépnek 2011-ben is :)

    [ Szerkesztve ]

    A Slime draws near! Command?

Új hozzászólás Aktív témák