Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz ldave #31350 üzenetére

    Ugy tünik sok ember fogalomzavarban van es keveri a "kezikonzol" es az "utikonzol" szot (mondjuk utobbit meg nem hallottam). Ugyan nekem egyelöre nincsen, de utközben en sem nagyon tudnam elkepzelni, hogy hasznalom, igaz, hogy reggel a suliba majdnem 3/4 ora az ut, de abbol 15 perc vonat, 5 perc metro, többi gyaloglas, igy nem latnam sok ertelmet elövenni. Az is egy plusz funkcio, hogy hordozhato, igen, de nem kell feltetlenül "hordozas közben" hasznalni..
    Viszont arra tökeletes, hogyha nincs az embernek, csak 20-30 perce jatszani egyet gyorsan, akkor kezbe kapja es mar jatszik is. Vagy csak siman nem tud vagy nem akar valami miatt odaülni az asztali konzolhoz. Bar ahhoz meg szerintem kicsit draga, hogy egy ilyen cucca legyen az embernek csak azert, hogy "ahh, most nincs kedvem odaülni a tv ele, jatszok inkabb azon..". Ha pedig orakig akarok jatszani, csak kenyelmesebb azert egy tv elött ülni, mint egy ilyen kis mütyürt bamulni..
    En is sokaig hezitaltam a Vitan, de pont emiatt tettem le rola. (vettem inkabb egy iPod Touchot, azon ha nagyon unatkozom vagy epp olyan kedvem van, jatszani is tudok, amennyit en jatszok, böven eleg, cserebe viszont joval kisebb, siman zsebre vagom, plusz zenet nem keveset hallgatok, igy szamomra mindenkeppen prkatikusabb..)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák