Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    DM-Fan szerintem közelebb áll a 30-hoz, de vannak bőven 20 alatt is tuti. Legalábbis érvelés, elvonatkoztatási képesség, kompetencia alapján nagyon ez jön le. Ha pedig nem így oszlik meg az életkor akkor az is elgondolkodtató :U Abból, hogy valaki egyes hiányosságokat megemlít, tényeket közöl egyesek szerint az konzol vs pc vita. Értelmes ember mérlegel, összehasonlít, még jó, hogy állandóan figyeljük az aktuális körképet. Pont az ilyen emberek szeretnék maximalizálni a játékélményt és nem szeretnének tájékozatlanok maradni, amire elég jó példa akad itt sajnos. Meggyőzési kényszer azokban van akik vagy a "lila köd", vagy adott esetben a nem is tudatos önigazolás miatt hajlandóak szembemenni olyan konkrét tényekkel is ahol már előre meghatározott a dolog kimenetele. Nice! PC konzol vitát most már azért is nevetséges említeni, mert így a ciklus vége felé bármilyen mostani GPU legalább PS3 minőségben futtatja a játékokat. Exklizív címeknél pedig egyértelmű a helyzet.

    Tökéletesen elfogadom ha valaki nem ért hozzá annyira, nem akar ezzel foglalkozni, többre tartja a kényelmet, stb. Csak könyörgöm egy szakmai fórumban ne keverjük az argumentumokat és ne menjünk már feltétlenül szembe tényekkel és inkább örüljünk neki ha valaki jobb technikai felszereltséggel tud viszonyítani! :R Bevallom őszintén amikor a korrekt 5.1 támogatásról írtam PS3-on nekem egyértelmű volt a komponens rendszer megléte. Ott pl. elég szívás van PC-n a Creative gamer kártyáival, mindenféle driverrel szívni. Komponens rendszernél azonnal felejtős PC-ből analóg jelet kihozni, csak optika, koax, HDMI.

    A játékélménny egy külön fogalom. Ha ugyanannál a játéknál hiányzik a tereptárgyak egy része, 720p alatt fut, kisebb textúrákkal, regetegszer beesik az fps 30 alá, de sokszor 20 alá is, érezhetően nagy input lag van az irányításon és ugyanarról a játékról van szó akkor ezek a partaméterek mit befolyásolnak? A játékélményt. Badabumm, tsssss ;] A probléma abban van, hogy még életciklus vége felé sem fordulhatna elő ilyen és kevés a korszakalkotó exkluzív cím amiért a legérdemesebb megvenni az adott konzolt.

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák