Új hozzászólás Aktív témák

  • leszilaci

    csendes tag

    Sziasztok!

    Velemenyetekre, tapasztalaitokra lennek kivancsi ps3-mal kapcsolatban.

    Tegnap este Kedvesem elcsalt a cinema hallban megrendezett tomb raider 2013 megjelenes elotti promociora...launch party, vagy mi a neve :) esemenyre, ahol a kviz kerdessort helyesen kitoltve, es a sorsolast is sikeresen abszolvalva  megnyertunk a jatekot.

    Hurra. 5-en lesz a hivatalos megjelenes, de a kezunkben mar itt a cucc :)

    Oromom azonban kicsit alabbhagyott, mikor kiderult, hogy ps3-hoz valo formatumot kaptunk, ugyanis semmifele konzolom nincs.  
    Persze, a szervezok felajanlottak, hogy kicserelik akar pc-s verziora, ha ez problemat jelent.

    Pc  ugyan van otthon(4 eves lenovo x200 notebook, meg egy 6-7eves dell asztali), de a kiallitott konzolokon, -ki lehetett probalni a jatekot- a grafikat nezve, ehhez bizony tunyingolni kellene.
    Kedvesem nagy tomb raider fan, es olyan boldog volt, hogy muszaj lesz megteremteni a lehetoseget, hogy jatszhasson ezzel a programmal :) (az O 4eves asus notebookja is szuk keresztmetszet)

    Nosza, akkor nezzuk meg, hogy miazaps3 :)
    Zarojelben jegyeznem meg, hogy kezunkben a jatekkal, ki sem tudtunk erni a terembol, mar rogton jott egy joember, es ajanlatot tett, hogy ezt O bizony megvenne, csak mondjunk egy arat.
    Persze, mindent meg lehet venni, de 7-8000-es ajanlattal (a vegen mar 10 lett) nem lehet kivaltani egy ilyen elmenyt :)
    Szoval ps3. Nem sokat aludtam az ejszaka: bongesztem, olvastam, okultam.
    Aztan a kovetkezot szurtem le: (es itt lennek nagyon kivancsi a Ti velemenyetekre)
    -  fat-es verziot nem veszek, mert oregecske, es  hasznaltan a megbizhatosaga kerdeses
    - slim verzio hasznaltban eleg magas aron megy(a superslimhez kepest)
    - superslim kiadas meg nagyon uj, keves van belole a hasznaltpiacon, es szinte magasabb aron adjak, mintha ujat vennek egy konzolboltban. (meg afa-val csokkentett osszeggel arult, hasznalt darabot sem nagyon lattam)

    - ugy gondolom, hogy nekem eleg lenne a minimalis 12gb-os verzio, mert itthon ugyis porosodik egy 100gb-os notebook hdd, es azt belepattintanam. Vagy szerintetek rosszul gondolkodom, es a kulsoleg csatlakoztatott hdd lassitana, vagy nem ugy kezelne, mintha belso 500gb-os verziot vennek?

    -  Csak jatekra lenne hasznalva a ps3, mert BR-lemezem nincsen, ellenben van egy apple tv2-m felokositva xbmc-vel, igy a ps3 medialejatszo kepesseget sem hasznalnam ki (persze kiprobalom majd, ha ugy alakul)

    - szerintetek miert van  horror ara hasznaltan ezeknek a keszulekeknek? 
    Osszehasonlitva pl az apple termekekkel is megdobbento, hogy  egy uj superslim 12gb-os ps3-t szamlasan, 1ev garival 48.000-ert megvehetek, amig egy sokeves fat-ert szo nelkul el mernenek kerni 30-35.000-t, aminek a megbizhatosaga, hatralevo elettartama nem biztos hogy ugyanigy aranyban all egy ujhoz kepest, es akkor a slim verziot ne is emlitsuk...
    Nezegettem hardverapron, vateran, expresszen, de mindenhol hasonlo arkepzessel talalkoztam.

    - Ellenben nem tudom, hogy mennyire fog ez a konzolosdi bevalni, mennyire fogok hozza ujabb programokat venni, es az eleg draga moka lenne, ha egyetlen jatek miatt vennenk egy jatekgepet :) igy nezve viszont jo a hasznalt is.
     Igazabol a notebookot is havonta 8-10 alkalommal hasznalom, szinte mindent meg tudok oldani  ipadon, a jatekokrol kb 2001-2002 ota leszoktam.
    De Kedvesem biztos sok orat el fog tolteni Lara ujabb kalandjaival :)

    ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repül

Új hozzászólás Aktív témák