Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    válasz Mister_X #43246 üzenetére

    Demon's Souls: a Dark Souls és a Demon's Souls gyakorlatilag ugyanolyan játék, viccen kívül, annyira hasonlóak játékmenetileg, játék mechanikailag hogy alig van különbség. Természetesen a sztori, és néhány dolog különbözik, de aki már játszott a Dark Souls-al tudja mire számíthat. A Demon's Souls nem nehezebb a Dark Souls-nál, viszont rövidebb, én kb 65 óra alatt játszottam végig. Mindkét játékban vannak nehéz ellenfelek és nehéz pályák, de ezek a játékok erről híresek. Mondjuk a Demon's-ban van egy pálya (Shrine of Storms) ahol szerintem kicsit elgurult a gyógyszere a készítőknek, de azért az is megvalósítható :)

    Ahogy a DarkSouls-ban, minden pályán megnyithatóak Shorcut-ok, pl az első Boss-hoz nagyon hamar el lehet jutni ha már egyszer végigmentetek a pályán. A Soul Form kb ugyanaz mint a Dark Souls-ban a Hollow form, néhány különbséggel (Soul Form-ban gyengébb vagy, kevesebb HP-d van, a gyűrűt használjátok ami 3/4-ed HP-t ad). Viszont érdemes a játékot Soul Form-ban nyomni, ha érdekel miért, olvassatok utána mi az a World Tendency a játékban (a játékból nehezen derül csak ki). Ha Pure White World Tendency-re nyomultok, szinte muszáj Soul form-ban játszani, sőt akkor az invadelő black fantomokat is el tudjátok kerülni.

    Ha a játék elején szeretnétek jó fegyverhez jutni, a Shrine of Storm-s első pályáján szedjétek fel a Crescent Falchion kardot a csontváz mögül. Kezdő játékosoknak a Royalty osztállyal érdemes kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák