Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz jookomak #44169 üzenetére

    T-Home esetén nem tud ilyet csinálni, ahogy írta is, mert ott egy közvetlen belső modemről megy le minden, tv-internet,telefon szóval nem tudja közvetlenre kötni, mert a közvetlen kábel itt egy vékony optikai kábel.

    T-home van nekem is azért tudom, de hála égnek nekem csak a tv-re. TV-internet digi. Az kóser, csak a tv-vel nem voltam megelégedve így az T-home lett.

    Amúgy elvileg a 125-s ping is jónak kellene még lennie, mert bár én pc-n de bad company 2-ztem és csomószor 100as feletti pinges szerókra jártunk és nem vettem még észre akadást. 150es szerókon már igen, de alatta nem.
    Szerintem ott az a baj, azt a sebességet sem állandóan-kiegyensúlyozva kapod, hanem nagyon ugrál.
    Én ha rámérek digire, akkor kb. mindig hozza a papírformát, sőt még fölé is lő sokszor. Ami ha kevesebb is néha ilyen 80 helyett 78-79. Szóval röhejes érték.

    Ott a T-home azt a főmodemet nem fogja kicserélni neki, mert tökéletesen jó, sajnos az 50/5 valszeg gyengén adja le, ráadásul netes játékban a feltöltési 5MB sem annyira sok, ráadásul gondolom nincs is meg az 5.

    Ha tudsz válts át Digire... miért nem azt köttettél? 400x jobban jársz net esetén velük, sima utp jön be, olyan routert kötsz alá amilyet szeretnél. Vagy nincs ott ahol laksz elérhető szolgáltatásként?

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák