Új hozzászólás Aktív témák

  • nokia párti

    őstag

    válasz RohamDroid #47258 üzenetére

    Azért ennyire nem kell félteni azt a gépet. A PS3-nak alapvetően egy jól szellőző hűvös helyre van szüksége (23-24 foknál lehetőleg ne legyen melegebb a környezeti hőmérséklete) attól kezdve a saját hűtésének elégnek kell lennie. Az ilyen ventilátorok meg nagyjából semmit sem érnek. Azért nem, mert ezek igazából csak a burkolatot hűtik le valamelyest, a burkolatnak pedig semmilyen közvetlen kapcsolata nincs a hűtőbordákkal, alaplappal meg pláne. Szóval tényleg pár fokot jelenthet, de igazából csak annyit érsz el vele, hogy több por kerül a gépbe. Az igazi megoldás szerintem a lakás klimatizálása.

    A GOW 3, Uncharted 2-3, The last of us, GT5, ezek azok a játékok amik igazán leterhelik a gépet, szerintem közel 100%-on pörög alattuk a vas, a GTA 5 rohadtul nem tartozik ide. Teljesen normális, ha ezen játékok alatt hamarabb felkapcsol a ventilátor magasabb fordulatszámra, ez még egy vadi új 0 km-t futott gépnél is normális.
    Egyébként meg minden PS3-ban 5 fokozatban tud pörögni a ventilátor, 3. fokozatig normális, ha annál magasabbra kapcsol, akkor azt a gép nagyon nem fogja megköszönni hosszú távon.
    2. generációs 60 GB-os CECHC04-es modelljelzésű géped van, abba meg elég "bika" hűtés van, nem kell félteni. Kell is a bika hűtés, mert melegszik, mint állat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák