Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    Egy kicsit talán félreértettetek.Én nem azt mondom,hogy hülye az,aki eredeti játékot vesz.Nekem otthon 50 felett van az eredeti játékok száma (lehet,hogy 70),én is azt mondom,hogy csak eredeti legyen,de ha egy szegény családban ez a legnagyobb boldogság a cseppgyerekeknek akkor bizony arra azt mondom,100%-ig érthető.
    A bmw-s példa nem teljesen passzol,mert ég és föld az anyagi különbség.
    Ne legyen konzolja.. A mai világban,ahol a ps4 megjelenését várjuk,miért baj az,hogy egy ilyen család kap egy ps1-et??
    Ha fordított lenne a helyzet biztos más lenne a vélemény és erre jöhet bármilyen reakció,nem tudnátok meggyőzni,hogy "Dehogy,akkor nekem nem kellene semmi." vagy "Én akkor is megvenném hozzá 1-2e-ért az eredetit."
    Jaa,valószinű.
    De ez úgy veszem észre,hogy ez itt meddő vita,így hanyagolom is a témát. Szeretnék még veletek eszméket cserélni -de mostmár tudom,hogy nem ilyen fronton..-. :-)
    De mégegyszer írom,én is a warez ellen vagyok,de bizony vannak szélsőséges kivételek.

    Más.. Most ugye Tegla segítségével sikerült a két account pikk-pakk cseréje (hun-uk) viszont azt veszem észre,hogy belépéskor ki kell választanom,hogy melyik account-tal lépjek be.Ezzel semmi gondom sincs,korrekt így nagyon,így viszont az előre beállított hajnali frissítést hogyan oldja meg?Vagy ilyenkor az nem tud működni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák