Új hozzászólás Aktív témák

  • tiv83us

    veterán

    válasz DM-Fan #5142 üzenetére

    Nezegetem, de nem latom, hogy atlagban 10-bol 1-nel tobb BR $11 korul lenne. Mondjuk inkabb azt, hogy a nagyja 18-19 dollar, ami tax-el /ado/ egyutt mar 20 felett.
    Igen, valahogy en is igy gondoltam, hogy 2010-re fogja megerni BR rendszerekbe befektetni, majd ha emberi arakon lesznek a filmek, lesz szep kinalat...stb.
    Akkor meg is fogom venni a BR lejatszot meg a full HDTV-t.
    Addig nekem szimpatikus, hogy az MS a 360-al opciokat ad es nem kenyszerit ram olyasmit, amit lehet nem is hasznalnek, mert nem lenne pl Wi-Fi routerem, vagy epp egy evben egyszer neznek BR filmet /ami kb igy is van/ ha kell kulso BR lejatszo, megveszem, ugyanott vagyok vele, mint ha PS3-at vennek, csak van mellette egy 360-am. Ha Wi-Fi kell, akko 60 dollarert adapter veszek es meg mindig a PS3 ara alatt vagyok.
    Persze, mint mondottam jo lenne ha lenne benne, csak megsem, mert akkor annyiba kerulne, mint a PS3. /Es meg akkor is szetb*szna az ideg, hogy nincs rezgos gamepad-em, mert az en konzolom tavalyi ;D/. /Komolyra forditva a szot, nekem igen megdobja a jatekelmenyt a rezegosmoci/.

    [ Szerkesztve ]

    Always Outnumbered, Never Outgunned

Új hozzászólás Aktív témák