Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    Topikgazda

    Medal of Honor Frontline játékot beszereztem, egyik barátomnál láttam futólag, régebben, akkor megtetszett.
    Azért vettem meg, mert nem sokkal ezelőtt Call Of Duty Classicot is kipörgettem.

    Gondoltam ez is jó móka lesz, CODban volt egy két furcsaság, de összességében véve meg voltam vele elégedve, van benne multi is ami egész elfogadható. Ez is szintén pozitívum volt. Igaz sokat még nem játszottunk vele haverokkal olyan 5-6 órát tettünk bele élvezhető. Saját hostot könnyedén lehet csinálni azon a pályán amin szeretné az ember, játékidőt, és sok mást is be lehet állítani. Az a hátulütő hogy sajnos nem játsszák túl sokan multit, de talán ez nem is meglepő, ilyen idős játéknál.

    Egy multis pályán maximum 8 ember lehet, sajnos nincsen dedikált szervere a játéknak ezért a hostolón keresztül megy minden, így a chat is, ami le van eléggé butítva így tud kiszolgálni 8 embert egyidejűleg a játék.

    Frontline viszont eléggé összecsapott lett, játszottam már pár játékkal, de ez volt idáig "legbugosabb".

    Néha az ellenség mögéd teleportál, kicsit idegesítő amikor megtisztítva gondol az ember egy helységet, de később vissza tér újra ellenségek jönnek, de talán még ez a legkisebb gond.

    Elég sok grafikai hiba van, a hangok valami szörnyűek, az ellenségek itt-ott átlőnek a falon, néha az ellenség beleolvad a falba. Akkor is tüzel az ellenség amikor még a közelükbe sem vagyok (több fal is elválaszt egymástól). Néha az eldobott gránát nem robban, leterített ellenségek néha dobnak vagy lőszert, vagy életet, ez később jelenik miután hullát elvette, ez mondjuk lehet szándékos nehezítés is, de inkább szerintem idegesítő. Ugyan így véletlenszerű új ellenség is lehet szándékos, de szintén idegesítő.

    Több helyen érződik szerintem kis túlzással talán még arra sem vették a fáradtságot hogy teszteljék a pályákat.

    Összességében véve az eredeti 8 fontos árat nem éri meg szerintem, még szerencse hogy "csak" 4 font volt, de így hogy kijátszottam még ezt is sokallom ezért a "munkáért", így hogy töviről hegyire ismerem játékot.

    Nyilván nem várok csodát egy ilyen régi játéktól, viszont HDsított játékaim közül ez volt idáig legpocsékabb munka.

Új hozzászólás Aktív témák