Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    Beyond Two Souls - QTE: Done.

    gyors, rövid élménybeszámoló a teljesség igénye nélkül, mert úgy érzem EZ megér pár sort.

    Na azzal kezdeném, hogy pontosan ezért vettem PS3-at!!! Volt anno 1,5 évig Xbox 360 Slimem, tonna játékkal, meg xbox exkluzív címekkel, de annyira nem kötöttek le azok, egyiket se vittem végig és nem volt az, hogy "na mikor lesz egy kis időm belőni a konzolt és folytatni a gammát?"
    Most a Beyond Two Soulsnál ez megvolt! Hozzá kell tenni, régóta nem szögezett oda a TV-hez így PC-s Xbox-os játék mint ez, és úgy érzem nem ez lesz az utolsó PS3 exkluzív cím, ami erre a sorsra jut.
    Nos lássuk a gyors értékelést és pontozást.
    Story : csillagos ötös! Ezt még le is lehetne forgatni Hollywoodban! Történetmesélés nagyon jól ki lett találva. Kicsit hozzá kellett szokni az elején, hogy Kisgyermek- felnőtt- tini Jodie életében ugrálunk, de rendkívül szórakoztató volt és bőven dúskált fordulatokban a story. ( Még vagy 5 alkalommal végig kéne vinnem, hogy minden döntésemet átalakítsam, mert sokszor nagy dilemmában voltam egy-egy döntési helyzetnél, most mit kéne csinálni. Sajnos idén kétlem, hogy egyszer is végig tudjam még vinni, bár megpróbálom, mert megéri, ezért inkább Youtube-on megnézve a különböző endingeket, csak tátottam a számat!
    Látvány: ötös! Ezt nem ragozom, 2013-as game egy vén konzolon így fut? Nincs kérdés.
    Hang: Négyes. Viszonylag ügyeltek, hogy passzoljon az adott jelenethez, de egy-kettő kicsit kizökkentett a játékmenetből, hogy "ezt most minek"?
    Karakterek: ötös! A kettő+3 színész/karakter nagyon ott volt a szeren! Mellékszereplők és mögéjük felépített story is nagyon érdekes volt, érzelmeket váltottak ki az emberből, utáltad, gyűlölted, szimpatizáltál velük megsajnáltad, legszívesebben fejbelőtted volna. Volt itt minden kérem szépen! Nagyon ügyeltek a részletekre a készítők!

    Játékélmény maximális pont!
    Irányítás 4-es: Néha a kamera és a terep nem szerette egymást, több freelook jobb lett volna.
    Játékmenet: 4+. Az a tonna QTE eleinte fura volt és vakartam a fejem, de 3-4 óra múlva észre se vettem! Ezt a konroller le fel dobálást élveztem mindig. Mint valami elvetemült idióta rángattam a kontrollert néha fel-le.:))
    A játékmenet ha visszagondolok, nem szólt másról, mintha egy vasúti sínen mennél homlokegyenest, néha Aiden jobbra balra kikacsintgat és QTE-zel, mint az állat. Ha csak ez lett volna, egyértelmű kuka, bár meg kell jegyeznem, eddigi legjobb quicktimeeventes játék amivel játszottam, elég változatos volt.A story és a karakterek + a GRAFIKA! annyira magukkal ragadtak, remek kompozíciót alkottak és eddigi legjobb játék amivel játszottam! Nagyon jó játékélmény volt! Top 5-ben benne van.
    Kicsit kevesebb ujjrohasztó gombnyomkodás és több lövöldét és nehezebb "logikai/nyomozós" feladatot elviseltem volna még, de hát tökéletes nem létezik ugye :))

    tl;dr

    **********************************************

    Most kezdtem bele az Uncharted 2-be.
    Ez valami TombRaider for Men edition? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák