Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Elims #54968 üzenetére

    "hipó,mosógél,öblítő majd a végén alkohol. Minden egyes alkatrészt áztatok majd' egy napig majd átmosok,amit meg nem lehet mosni azt alkohollal tisztítom agyonra. Nekem ez mndig egy komoly tortúra,"

    Igen, a tortúra a kulcsszó. Na, ezt az órákig tartó küzdést kihagyom (csináltam elégszer) és inkább +4000 pénzért én szedem le róla a fóliát.
    A megelégedettség-érzet is más (meg a tudat is, hogy nem egy vadidegen köhögte telibe szilárdturhás anthrax-szal, meg gyalázta előttem, ki tudja, milyen módokon), a megtakarított időt és energiát meg arra fordítom, amit élvezek, nem arra, hogy egy darab műanyagot sikálok ki más mocskából, csak, hogy végre én is nyugodt szívvel kézbe foghassam. Persze kinek-mi; ha neked minden körülmények között életed a hypos áztatás, ki vagyok én, hogy megtiltsam. :>

    "...de hát utólag mindig okos az ember."
    "Nálam tudatosabban kevesek vásárolnak."
    És a pont :-))

    Akkor nem volt +20 ezrem TV+PS3 garibővítésre. Így is vadi újonnan vettem. Tudtam, hogy jobb lenne, de már jóval a vásárlás előtt elhatároztam, hogy Karácsonykor Bravia előtt, nagyfotelben csücsörészve akarok FF XIII-azni és kész. Amit meg is tettem utána; egy aprócska, mégis régi cél kipipálva - egy hónap extra várakozás helyett.
    De már csak abból a szempontból is jobban tettem, hogy még ünnepek előtt 1 nappal vásároltam, mert Németországban ebben az időszakban (+ a két ünnep között) jelentős akciók szoktak lenni a nagyobb bevásárlóközpontokban - Január végén +30 ezer (100 EUR) lett volna a cucc - még mindig az ominózus garibővítés nélkül -, amit vettem.

    "Mert már egy rakatszor beszoptam vele..."
    Tényleg tudatosan vásárolhatsz. :-)
    Igazi tapasztalt írás:
    "...lehet vele rohangálni, küldözgetni, utánajárni, hajat tépni.
    "

    Igen, a használt szarokkal. Tudod, olcsón megveszed, mert "megéri", teszten átmegy, aztán 2 hét múlva halódik és a te füledet rágják érte.
    KERESKEDÉS (és szervízes-lét) átka, fél évtizeden át. Az elégedett vásárló meg visszatérő vásárló, szóval küzdesz.

    Összességében többszáz üzlet CSAK PH-n - hogy ezeken kívül mennyi volt, már számontartani sem lehet; adás-vétel-barter egyaránt. A szervízesként eltöltött hónapok már csak hab a tortán - mintha már nem lett volna amúgy is elegem a bütykölésből. Egy időben telefonokkal is ment jobbra-balra a biznisz, privát használat révén vagy 40 átment a kezeim között.

    Amit magamnak, saját (tartós) használatra vettem, soha nem volt vele probléma, soha nem vertek át - talán egyszer volt egy gikszer, de a végén még úgy is jócskán pluszba jöttem ki, mert a srác igen elszégyellte magát - egyszóval megérte.
    Ill. volt még egy eset, amikor használt VGA-t vettem egy PH-n közismert, 100+ pirospontos, őstag bazárostól és hazaérve no kép. Meg öröm és bódottá. Aztán cserélve lett másikra, de a 2x-i buszozás ára nem lett térítve + 2 ezret rá kellett dobni a cserére, mert csak jobb karija volt, a nála lévő gyengébbek közül meg egy sem kellett. Már ha nem akartam, hogy tényleg totálisan elcseszett idő és pénz legyen a történet vége - amit nem akartam, szerintem érthető okokból.
    Viszont ha utólag összeadjuk a 2+2+2 ezret, akkor már jobban jártam volna egy bolttal - kicsit talán gyengébb kari lett volna, viszont nem b*sztam volna el 2 délutánt utazgatásra, a köztes napokat szentségelésre, privát-írogatásokra, telefonálásra és keresztbe-kasul tesztelésre 5 konfigban (már csak ez önmagában megér 6 ezret, mert már keményen herótom van az ilyentől) - és még garipapírom is lett volna.

    Nem olvasod, amit írok vagy csak szándékosan nem akarod érteni?

    "Ennyi." :W

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák