Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Elims #56445 üzenetére

    Még csak egy végigjátszás van meg (egy ending). Azóta jócskán post-game vagyok (101 óra), egyebek mellett sikerült kifizetnem a játék elején nyakunkba szakadt 20 millió Gald-os tartozást is. Jött is utána egy kis meglepi. De még nincs teljesen vége a dolognak.

    EX elit monszták nagyrésze jégen, gyakorlatilag már csak az Illusionary Darkness-t kell teljesen végignyomni Itt már nem ritkák az 1 millió+ HP-jű boss-ok (EX elit-mintára), de a probléma az ilyen 30,000+ -os Physical Attack attribute-ok. Szóval lesz még előtte egy kis grind.

    A Coliseum-ban a Tag Mode Novice fölötti szintjeit köll unlock-olni és aztán meg lehet venni a speckó wapon-t / armor-t, amit egy-egy dungeon mélyén rejtőző "kereskedők" árulnak. Kíváncsi vagyok, hogy mi ez a felhajtás körülöttük. Hogy megváltom itt a világot és még mindig csicska vagyok, hogy tőlük vásároljak.

    Arra sem ártana rájönni, hogy mit kell kezdeni a sealed weapon-okkal, de majd csak kisilabizálom. Meg elvinni a szinteket 200-ig (ToX 1-ben 99 volt a limit), mert lvl 107-110 only a parti.

    Ja, meg azt a maradék 5 macskát megtalálni, mert még csak 95 van. Szerintem ez lesz a leghúzósabb.

    Van content. Érte a 13,5ezret.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák