Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz Sirandrish #62769 üzenetére

    Ezért a leírasért+az ascension leíràsért többet kellet tenned mint azért két platinàért.Ha vàlasztanom kellene inkàbb lenyomnàm két-hàrom nap alatt azt a két tròfeàt minthogy írjak két olyan cikket.Ahhoz kell igazàn idő,ràlàtàs,íràs tudàs... :-)
    Én a fogalmazàsnàl elvéreznék.. Te nem! :-)

    Connor: Szia!
    Az a 12-14eFt-os joy dolog kis tùlzàs.Ha kivàrsz és keresgetsz simàn talàlsz egy-két hét alatt 5eFt. körül nagyon szép gyàrit hasznàltban postàval.
    Én is így vettem a màsodikat (4e körül).Ami a lényeg,hogy nem szabad elkapkodni.Sokan ezért veszik meg "annyiért".
    Ha tényleg ilyen a consol corner akkor én simàn szòlnék még blokk nélkül is.Akkor,rögtön.Akàr itt a hardverapròn is megkeresném őket.
    Viszont én megpròbàlkoznék mégvmivel..szétszedném a joy-t és megnézném,hogy tényleg nincs e benne az a reset gomb és ha màr szét van szedve kivenném az akksit is egy pàr napra majd vissza. Nem sok esély an a javulàsra,de hàtha megoldanà.
    Egyébként van itt most a hardverapròn egy eladò Garantàltan eredeti joy.4e Ft-ra tarja az eladò,nem rezgős joy.Szép,jò àllapotù.
    Az eladò garantàltan megbízhatò,korrekt ember.
    Szerintem még egy ezrest le is tudnàl alkudni vagy postàval együtt 4e-ért.
    Persze te tudod. :-) Ha fontos a rezgés akkor meg nézegess màs oldalakat.Azokon többször lehet làtni ilyen àrban csak vàrni kell.

Új hozzászólás Aktív témák