Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    Topikgazda

    válasz Sirandrish #63682 üzenetére

    Elolvastam a cikked, én egyedül játszottam, nekem a nehézség így nem tűnt fel, és ha jól emlékszem ezt a hibát sem használtam hogy kifogyott a táram és akkor az AI lő helyettem, talán nehezebb fokozatban ez nem is életképes, nem tudom régen játszottam már vele. Nekem a chapter select és a lineáris story miatt ez tetszett a legjobban.

    Crack In Time nekem annyira nem jött be. (Részben azért nem mert az űrben utazni kell addig még fel nem fedezed az új bolygót (ha jól rémlik). Több holdon is le kell szállni mellék küldetés gyűjtögetés miatt, sőt, én egy hibába is belefutottam, így legalább hatszor végig vittem egy trófea végett a játékot... :W

    Logikai feladványok jók amikor az idővel kell játszani. (ez a legelső "feladvány" vannak bonyolultabbak is jópofa)

    Most az első résszel játszok, ~16 óra van benne idáig, és még van a story-ból. Annyira nem sietek de ez a játék durván tartalmas, ez sem "csőszálas" van hogy fel kell venni egy küldetést, másik bolygóra átmenni, ott teljesíteni a feladatot, majd újra vissza, és akkor leadni a feladatot. Eleje annyira nem tetszett kicsit vontatott volt, most hogy már majdnem minden fegyver megvan, így jobban élvezem. Gondolom a kettő és a három is hasonló lesz, így nekem idáig legjobb All 4 One, legfőképp lineárissága miatt. Ha lesz lehetőségem beszerzem a Nexus-t is arra azt mondják elég rövid lett, 1 000 forintnál többet nem fogok érte adni megvár az engem :K .

Új hozzászólás Aktív témák