Új hozzászólás Aktív témák

  • satz18

    őstag

    Végeztem a MGS 2-vel, és hát mielőtt bármiféle véleményt mondanék, azt le kell szögeznem, hogy 20 éves játékos pályafutásom alatt ehhez hasonló játékkal még nem játszottam. Szóval már megérte a dolog. Amit tudtam a játékról, hogy valami lopakodós, és hogy az SC-hez szokták hasonlítani. Na ezt mondhatom, hogy nem éreztem egy percig sem. Eleve a játék legnagyobb része átvezető, kisebbik része boss fight, és a maradékban kétségtelenül lehet lopakodni, de az a játéknak csak egy nagyon kis részét képezi. Összességében a játék mechanikája nem nagyon jött be, inkább a hátul nézetes dolgokat preferálom. Ez gondolom a későbbi részekben változni fog, amikor átváltanak fps nézetre.
    A történetvezetés az viszont egy remekmű én szerintem. Annál nagyobb poént, hogy az utolsó 1.5 órából csak 10 perc a harc és a többi dumálás, hát ezt soha nem gondoltam volna, hogy ilyen létezhet. Maga ez a mangás stílus mint ami egyébként a RE-ben is benne van nekem annyira nem jön be, de attól még nagyon szórakoztató tudott lenni. Kicsit úgy éreztem, hogy ez a játék saját magát akarná parodizálni. Beraknak egy szőke hosszú hajú b...gyereket főhősnek, és az elnök elkezdi markolászni, hogy te most imilyen nemű is vagy? Hát azt hittem leesek a székről. Meg ami szintén nagyon vicces volt, hogy a játékban mindenki nagyon kemény volt. Végig keménykedtek. Amikor Snake 3. szor is azt a választ adtam, hogy mert nem kérdezted akkor megint csak röhögni tudtam. Olyan volt mintha 10 Chuck Norris mindenki mindenki elleni küzdelemben nyomultak volna. Az univerzum rendkívül érdekes, és ezen belül ennek a résznek a sztorija is nagyon bejött. Nagyon kíváncsi lettem a többi részre is ez által.

    Szóval ha csak a játék mechanikáját nézem, akkor erős közepes, de ha összességében, akkor egy remekmű. Pont ugyan így éreztem a Ryse után. Úgyhogy amint tudom kezdem a kövi részt. És nézem tovább az 1. rész story videóját.

    Asus G513QY, Samsung A52s 5G

Új hozzászólás Aktív témák