Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Na, Max Payne 3 befejezve, és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon régen nem csalódtam ennyire pozitívan. Pár hónapja vettem meg a játékot digitálisan, de akkor nagyon nem jött be fél óra alatt, és lógva is hagytam. Tegnap gondoltam, hogy adok neki megint egy esélyt, ha már pénzt fizettem érte, hátha most jobban tetszik. Ez volt 19:30 körül. Fél ötkor nyitott be lakótársam, hogy kérek-e én is kávét. A friss levegőnek köszönhetően ott helyben össze is estem a fáradtságtól. Régen kapott el egy játék ennyire.

    Fura mód, pont azok a dolgok tetszettek most, amik régen nem. Anno nem jött be a fényes környezet, most pedig azt mondom, hogy ennél jobb helyszínt nem is tudtak választani neki. Sokkal jobb volt a pálmafák alatt lövöldözni a naplementében, mint a hó lepte temetőben éjszaka, bár annak is megvolt a hangulata. Hozzá kellett szoknom a fedezékrendszer használatához, mivel a Max Payne 2-ben inkább az volt a titok (amit nem mellesleg kilencszer játszottam végig az évek alatt), hogy állandóan rohanjunk, és mindig legyen valami objektum köztünk és az ellenségek között.

    Nagyon eltalálták a hangulatot, a sztori sem volt rossz, és rengeteget dobott a tűzharcokon a környezet minimális, de látványos rombolhatósága. Az animációk kiválóak, a narráció hozza a Max Payne 2 színvonalát, és a filmes hatások is csak tetőzték a feelinget. A Last Man Standing jó ötlet volt nagyon, bár volt, hogy megszívtam vele, mivel hiába lőttem néha, a fegyverem vagy teljesen másik irányba állt, és amíg ment a visszaszámláló, Max nem állította irányba, vagy csak szimplán kifogytam.

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák