Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    válasz fausto #74997 üzenetére

    Megcsináltam a harmadikat, egyáltalán nem éreztem vészesnek. Vagy nem arra gondoltál? Ugye arra gondoltál! :DDD Elkezdtem ilyen fehér gyíkfarkakat gyűjteni, hogy több staminám legyen. Lehet érdemes lenne összeszedni mindet, mielőtt folytatom. Az életet egyelőre nem érzem olyan fontosnak, de azért a gyümölcsöket is összeszedem ha látok olyan fát.

    (#74998) vg: Két dologtól kapok hülyét, ha játékról van szó: a rossz irányítás és a rossz checkpoint rendszer. A Shadow of the Colossusra előbbi jellemző, de ha nem is rossz, nagyon-nagyon-nagyon furcsa és szokatlan. Plusz még nehéz is... De amúgy a játék hangulata bejön, és megmászni ezeket a hatalmas szörnyeket és utána térdre kényszeríteni őket igazi élmény. Nem is értem, miért nem másolta le egyik nagyobb stúdió sem ezt az ötletet.

    (#74999) Elims: Miért, ki vagyok? :DDD Újrajátszani nem hiszem, hogy fogom, de egyszer mindenképp végigküzdöm magam rajta. Legalábbis remélem. Gépem, joyom rendben van szerintem. Ki kellett tapasztalnom pár dolgot, most már remélem boldogulni fogok vele.

Új hozzászólás Aktív témák