Új hozzászólás Aktív témák

  • vm93hun

    aktív tag

    válasz Dinomano #79623 üzenetére

    Én személy szerint beszántanám az összeset a legutóbbi utángyártott termék vásárlásom óta.

    Mi történt?
    videojatekbolt.hu-ról rendeltem anno egy DS3 és egy Xbox360 "OEM" kontrollert. Az OEM, az én értelmezésem szerint gyári termék, csak csomagolás nélküli, vagy barna karton csomagolásúak. Nos, a DS3 teszt elején már sejtettem, hogy valami utángyártott gagyit kaptam eredetinek álcázva, mert:

    - Bekapcsoláskor a ledek hosszabb ideig pislogtak és csak másodpercek múlva tudott kapcsolódni a konzolhoz, miután össze lett hangolva.
    - A rezgés érezhetően gyengébb, mint az eredeti kontrolleren.
    - Több perc tétlenség után magától kikapcsolt.
    - A Sixaxis funkció hiányzott belőle (pedig a kontrollerre rá volt írva!)
    - A gombok nem voltak nyomásérzékenyek
    - Az érzéketlen gagyi analóg karokról nem is beszélve...

    Visszavetetni sajnos nem tudtam, mert nemsokkal vásárlás után megbontottam, ami esetben ugrik a garancia. Mindeközben kitaláltam, hogy összegyúrom ezt egy leharcolt eredetivel, amit a konzolhoz kaptam. Sajnos a projekt nem sikerült, mert az utángyártottnak még a háza sincs úgy kialakítva, hogy az eredeti bele beépíthető legyen. 11 ropi bukta. :W

    Az Xbox 360 kontrollerrel sem jártam jobban, mert ott kb majdnem minden passzolt, leszámítva, hogy ennek is szarok voltak az analóg karjai -> kb félig eltolom, és nem érzékelt semmit. Visszavétel szintén kilőve, mert ennek a gyári matrica alatt volt az egyik csavar amit a csavarhúzóval átszúrtam. Még megvan és kicseréltetem később az analógkarokat valami normálisra.

    Nem ehhez a csomaghoz kötődik, de kerestem töltőkábelt a DS3-hoz. Vittem haza kölcsönbe munkahelyemről egy Wiretek MiniUSB kábelt, ami másra nem volt jó, csak hogy az agyamat felb*ssza. Kezdetben csak két pislanás után leállt a töltés, volt, hogy két percig ment, utána megint leállt, majd a kb 15-20-adik próbálgatás hatására csak végig ment a töltési ciklus. Vettem egy originál AC adaptert amihez volt gyári USB kábel, és láss csodát... elsőre fel tudta tölteni a kontrollert!

    Soha a büdös életbe mégegyszer utángyártottat, és az ismerőseimet is lebeszéle róla. Lehet, hogy "drágább" az eredeti de az legalább működik!

    [ Szerkesztve ]

    Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.

Új hozzászólás Aktív témák