Új hozzászólás Aktív témák

  • szika87

    aktív tag

    Hmm akinek van visszafelé kompatibilis ps3 azoktól kérdezném hogy mi a tapasztalat az upscale, illetve a smoothing funkciókkal kapcsolatban?
    Ma kicsit játszadoztam velük és ha fullra van állítva az upscale pl az underground 2 esetében szerintem nagyon széthúzza a képet, normal esetén pedig közepén megmarad a 4:3-as arány és nem tölti ki a képet de legalább nincs nyújtva a kép. Kikapcsolt állapotban majdnem fullscreen és helyes képaránynak tűnik.
    Maximo szinte majdnem ugyanez, annyi különbséggel hogy kicsit mosottabb a grafika, nem rosszabb, mert végülis az éleket elsimítja (mint valami kezdetleges antialiasing) , de szerintem veszítünk vele részletességet. Tehát nekem egyenlőre az a konklúzióm hogy Kikapcsolt állapot jobb, de lehet csak két olyan játékba futottam bele.

    Másik, külföldi fórumon olvastam, hogy ps2 játékoknál rá lehet kényszeríteni a progresszív scan-t. Ezt úgy lehet elővarázsolni hogy mikor feljön a playstation 2 felirat, egyszerre kell nyomni az x és a háromszöget. Na ez hihetetlen sokat jelent, nem tudom mely játékok támogatják, mert nem mindegyiknél sikerült, de pl a ghosthunter sokkal szebb 480p-ben prgressive scan variációban, mintha nem aktiválnám.

    We are here for a good time, not a long time.

Új hozzászólás Aktív témák