Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Szipi #8132 üzenetére

    "Ha utánanéztél volna akkor tudnád hogy ezek a külső 2,5"-os meghajtók szamítógéphez/notebookhoz lettek tervezve amik simán leadnak annyi áramot nekik amennyi kell és vígan mennek míg a PS3-om erre nem képes ha a külső HDD túllépi az elméleti(5V, 500mA) max. 2,5W-ot!"

    Képzeld megfordult már egy-két külső mobil vinyó a kezem közt és momentán igencsak furcsának találnám, hogy a PS3 más teljesítményt adna le USB-n keresztül mint akármelyik laptop, vagy PC, ugyanis az aljzat szabványoknak megfelelő és pontosan ugyanúgy viselkedik, mint bármelyik PC-s aljzat. Ergo, mivel pl. az általam ajánlott WD My Passport simán megy laptoppal egyetlen USB aljzatról, így 100%, hogy PS3-ról is menne, ugyanis az USB aljzat paraméterei megegyeznek szabvány szerint.

    Pontosan inkább azoknak kellene utánanéznie ennek a dolognak, akik olyan külső vinyót vettek, mint amit szasanyi is említett, nevezetesen, hogy két USB-ről, vagy USB+tápról képesek csak üzemelni.

    Amúgy nem értem a problémádat, ha ennyire félsz, akkor veszel olyan racket, amihez van tápegység és meg van oldva a dolog. Az tuti nem zsákbamacska.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák