Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    A PS+-ból elég sok Vita játékot is begyűjtöttem a hónapok során. Ezeket tudom úgy használni, hogy a Vita huzamosabb ideig nincs internet közelében, vagy időnként szeretné csekkolni, hogy jogosult vagyok-e még az indításra? A huamosabb idő alatt konkrétan fél évet értek. Használtam a keresőt, de nem kaptam egyértelmű választ.

    A másik kérdés pedig a jól bejáratott FAT vs. Slim modellhez kapcsolódik. Ezer éve volt már egy OLED-es gépem, amit szerettem, de az AAA játékok hiánya miatt passzoltam. Az egyik gondom az volt vele, hogy két memóriakártyám volt hozzá, és sokszor szívtam meg, hogy az UMD-s játék mentése a másik kártyán volt. Ilyenkor jött egy kártyacsere, újraindítás stb. Ha jól látom, akkor a Slim már rendelkezik beépített memóriával is, elméletileg tehát ez megoldódott, hiába van bent egy memóriakártya, ki tudom választani, hogy a belső tárhelyre mentsen?

    Végezetül pedig a kártya mérete. Az említett fél évig internet közelében sem nagyon leszek, így itthon tölteném le a cuccokat, valamint a nagyobb játékokat UMD-n szerezném be. Ahogy néztem, a 64GB-os kártyáról nincsenek annyira jó vélemények, többen ajánlják a 32GB-os modellt. Azt azonban nem tudtam kideríteni, hogy konkrétan mi a baj a 64GB-vel? Ahogy láttam, csak a Sony gyárt ilyeneket, a tokokkal ellentétben nincsenek utángyártott modellek, így elméletileg a 64GB-os kártyának is tökéletesen kellene működnie. Valakinek van tapasztalata vele?

    szerk: bocs, bevettem egy fogalmazásgátlót. Nyilván az UMD alatt a "lemezes" játékokat értem, bár azok is kártyán jönnek. Mi az adathordozó neve?

    [ Szerkesztve ]

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák